Weboldal készítés
induló vállalkozásoknak

Jó helyen jársz, ha kezdő vállalkozásod részére
költséghatékony módon szeretnél weboldalt, miközben …

 • stabil alapokra akarod építeni az online jelenléted,
  nem pedig egy „összekattintgatott” sablonra;
 • rugalmas és bővíthető rendszerre van szükséged,
  hogy a jövőben legyen tere a fejlődésnek;
 • könnyen kezelhető felületet szeretnél,
  hogy te magad alakíthasd a tartalmat és a funkcionalitást.

Megértjük a helyzetedet

… hiszen mi is jártunk ebben a cipőben.

Pontosan tudjuk milyen az, amikor mindent profin akarsz csinálni, bele is teszed a munkát, de az anyagiakkal óvatosan kell bánnod és ez korlátok közé szorít.

Ha te magad állsz neki a weboldalad elkészítésének, rengeteg időd rá fog menni, mégsem lesz professzionális a végeredmény.

Ha vásárolsz egy ingyenes / olcsó sablont, erősen kétséges, hogy az meddig fog működni, és mennyire tudod testre szabni.

Ha mindent kiszervezel, akkor mélyen a zsebedbe kell nyúlnod, és nem biztos, hogy most egy ekkora összeget rá tudsz szánni a projektre.

Miért nem javasoljuk
az ingyenes (vagy olcsó) sablonokat?

Csábító a gondolat, hogy a fejlesztői díjat megspórolva te magad barkácsolj weboldalt egy sablon segítségével, ám ez a döntés sokszor megbosszulja magát. Jó, ha tudod:

 • A csili-vili sablonok többnyire tömérdek, számodra felesleges funkciót és bővítményt tartalmaznak, amelyek lassítják és sebezhetővé teszik az oldalt.
 • Ezeknek a sablonoknak mind megvannak a korlátai, ezért bizonyos dizájn vagy funkcionális elképzeléseket nem, vagy csak nyögve-nyelősen tudsz majd megvalósítani.
 • Egy sablont nem mindig egyszerű konfigurálni.
  Nem egy ügyfél fordult már hozzánk azzal a kéréssel, hogy segítsük ki weboldaluk testreszabásával, mert nem boldogulnak.
 • A futószalagon gyártott sablonoknak csak ideig-óráig van ügyfél támogatása, így benne van a pakliban, hogy 1-2 év múlva kezdheted előlről az egészet.

Van más lehetőség?

Igen. Számos induló vállalkozásnak segítettünk már, és ezekből a tapasztalatokból kiindulva dolgoztunk ki egy olyan megoldást, amellyel kihozhatod a helyzetedből a maximumot:

 • Kialakítunk egy nagyon stabil alapot a weboldaladhoz,
 • … amihez az aktuális igényeid és a lehetőségeid alapján határozzuk meg a dizájn bonyolultságát és a funkciókat.
 • Akár te magad is részt vállalhatsz a munkában (így természetesen kevesebbet kell fizetned) és ebben támogatunk is téged.
 • A későbbiekben bármikor bővíthetjük a rendszert: lehet kompett webshopod, időpontfoglaló rendszered – bármi, amire szükséged van.

Akár már 1-2 héten belül elindulhatsz egy saját oldallal, hogy szolgáltatásod / terméked láthatóvá váljon az online térben, és lehessen hirdetni. Később fokozatosan bővíthetjük a rendszert, hogy még ütősebb legyen.

Lássuk a részleteket!

Mit jelent a „stabil alap”?

Az alap témát úgy alakítottuk ki, hogy gyorsan felépíthető legyen általa egy áttekinthető, modern weboldal, ugyanakkor az egyedi dizájn elképzeléseknek maradéktalanul teret adjon. Nem tartalmaz semmilyen felesleges kódot, bővítményt, hiszen ezeket mind veled egyeztetve, a te igényeid szerint állítjuk be.

Az alap téma gyors, reszponzív, és SEO-barát. Kérés esetén aktiváljuk a szükséges a Google eszközöket is, hogy marketing szempontból minden rendelkezésre álljon.

Mit jelent az, hogy a te igényeid és lehetőségeid szerint állítjuk össze az oldalt?

Minden projekt teljesen egyedi. Van olyan ügyfél, aki kezdetben még teljesen bizonytalan a weboldalát illetően, és nulláról építjük fel az online jelenlétét. Akad olyan, aki már meglévő arculati elemekkel, határozott elképzelésekkel és saját marketingessel érkezik. Van, aki milliókat szán a projektre, másnak pedig száz ezer forint is nehezen előteremthető. Készíthetünk neked egy teljesen alap, minimalista, mégis tetszetős és informatív weboldalt, de készülhet egy webshopot, időpontfoglaló rendszert, chat botot és húsz másik funkciót magába foglaló portál is.

Az első lépés éppen ezért mindig egy alapos igényfelmérés, hogy lássuk, neked mire van szükséged, és honnan hova szeretnél eljutni.

Milyen módon vehetsz részt a projektben?

Te döntöd el, hogy milyen mértékben leszel aktív a közös munka során. Ha szeretnél mindent ránk bízni, az is rendben van, de ha mielőbb megtanulnád a rendszer használatát, és te magad vinnéd fel a tartalmakat, mi abban is partnerek vagyunk. Szívesen vállalunk oktatást és mentorálást, aminek köszönhetően rövid időn belül képes leszel magad létrehozni bejegyzéseket, aloldalakat, beilleszteni szövegeket, média tartalmakat. Ha kevesebb munkát adsz nekünk, kevesebbet is fizetsz.

Hogyan bővíthető a rendszer?

Azért választottuk a WordPress-t, mert rendkívül könnyen és sokoldalúan bővíthető. Ha egy minimáll weboldallal indítasz, az nem zárja ki, hogy jövőre ugyanezen az alapon már egy online fizetéssel működő webáruház működjön. És ehhez nem kell milliókat ráfizetned.

Hogyan zajlik majd a projekt?

Lássuk, mi történik a kapcsolatfelvétel után!

Végig melletted állunk.

Ne aggódj, a projekt elejétől a végéig kapcsolatban leszünk veled.

 • Már az első online konzultáción jelen lesz a webfejlesztő, és igény esetén grafikus is. Ha szeretnéd, a projektbe további szakembereket is bevonhatunk (szövegíró, marketinges, fordító…).
 • A projekt során folyamatosan tájékoztatni fogunk, hogy hol tartunk, és hogy mi a következő lépés.
 • Különböző űrlapokkal és segédletekkel tesszük gördülékennyé a közös munkát.
 • Miután feltepült a rendszer, betanítást tartunk, hogy mielőbb te is használatba vehesd az adminisztrációs felületet.

Mennyibe fog kerülni a weboldal?

Ha figyelmesen olvastad a fentieket, láthatod, hogy ez egy nagyon rugalmas rendszer. Minden attól függ, hogy te mit szeretnél elérni, és hogy mennyi időt és energiát tervezel befektetni a projektbe.

Van már meglévő arculatod? Tudod hogy milyen funkciókat akarsz? Hány aloldalra lesz szükséged? Te írod majd a weboldal szövegeket? Vannak jó minőségű képeid? Hirdetni is szeretnél?

Fontos, hogy a projekt egy alapos igényfelméréssel induljon, hogy tisztázzuk az alapvető kérdéseket, és ennek fényében nézzük át a lehetőségeket.

De hogy ne csak általánosságban beszéljünk: az alap csomag 150.000 Ft, és ehhez adódhatnak hozzá a plusz szolgáltatások, amiket kérhetsz.

Mit tartalmaz az alap csomag?

Nézzük meg, hogy mi az a biztos alap, ami benne van a csomagban:

 • Megtartjuk az online konzultációt, melynek során meghallgatjuk az elképzeléseidet, kérdezünk, és javaslatokat teszünk mind fejlesztői, mind grafikai szempontból. A beszélgetés alapján elkészül a projekt terv, az árajánlat és a szerződés.
 • Feltelepítjük a WordPress rendszert az általad kért (vagy általunk ajánlott) tárhelyre, aktiváljuk az alap témát, és – az elképzeléseid alapján – beállítjuk az alap stílust (színpaletta, betütípus, margó méret, stb.). Ezen a ponton már van egy működőképes, reszponzív weboldalad, áttekinthető, stílusban.
 • Tartunk egy komolyabb betanítást, melynek során megtanulod használni az adminisztrációs felületet. Létre tudsz majd hozni új oldalakat, tartalmi blokkokat, fel tudsz tölteni képeket, videókat.
 • Ha elkészültél, élesítjük az oldalt.

Mit kérhetsz pluszban?

A WordPress rendszer és az alap téma bővíthetőségének és a rugalmasságának köszönhetően szinte bármi megvalósítható.

Design

Funkcionalitás

Tartalom

Mivel házon belül van grafikus és webfejlesztő is, ezért elég tágak a lehetőségeid:

 • Kérhetsz teljes arculati tervet.
  A weboldalhoz ebben az esetben először drótváz, utána grafikai terv készül.
 • Terveztethetsz logót, hozzá passzoló ikon készlettel, illusztrációkkal.
 • Kérhetsz mikromozgásokat, különböző effekteket, komplett animációkat.
 • A weboldalhoz hozzá igazíttathatod a közösségi média arculatodat, az e-mail és Word sablonjaidat.
 • Kérhetsz print szolgáltatásokat: névjegykártya, szórólap, katalógus…

A WordPress-hez szinte megszámlálhatatlan bővítmény létezik, amellyel könnyen bővíthető a weboldalad funkcionalitása. Ízelítőül íme néhány funkció, amit ügyfeleink gyakran kérnek:

 • Blog
 • Galéria
 • Űrlap
 • Webshop motor
 • Hírlevélküldő rendszer
 • Időpont foglaló rendszer
 • Szállás foglaló rendszer
 • E-learning renszer
 • Zárt felület tagoknak

Figyelem: a bővítményeket érdemes a fejlesztővel egyeztetve kiválasztani, és megfelelően konfigurálni, mert egy mellényúlással a rendszer lassúvá / sérülékennyé válhat!

Elsőre könnyű feladatnak hangzik, hogy a vállalkozásunkról, szolgáltatásunkról írjunk pár oldalnyi szöveget, de a gyakorlat azt mutatja, hogy néha pont saját magunkról írni a legnehezebb. A projekt során szívesen küldünk útmutatót, amely segít abban hogy milyen tartalmakat érdemes készíteni, de szükség esetén nem szégyen például profi szövegíró segítségét kérni. Nézzük, ki tud segítségedre lenni a tartalom elkészítésében:

 • szövegíró – aki segít, hogy jól el tudd adni a szolgáltatásod / tereméked;
 • fordító – ha többnyelvű oldalt szeretnél;
 • fotós – hogy igazán profi képek kerüljenek ki az oldalra;
 • ügyvéd – aki elkészíti a kötelező jogi dokumentumokat;

Milyen weboldalt vehetsz át a végén?

Akár a minimál csomagot választod, akár kérsz hozzá plusz dizájn / funkcionális elemeket, arra biztosan számíthatsz, hogy a weboldalad ezekkel a tulajdonságokkal bír majd:

Egyedi és testre szabott

Az oldal tartalma, külseje és funkcionalitása teljes mértékben a te igényeidhez igazodik. Nem kell kész sablonhoz alkalmazkodnod, és nem lesz felesleges bővítményekkel telezsúfolva a rendszer.

Könnyen kezelhető

A WordPress felhasználóbarát adminisztrációs felületének köszönhetően te magad is egyszerűen módosíthatod a tartalmakat. Akár mobilról is. Ha mégis elakadnál, mindig számíthatsz a segítségünkre.

Áttekinthető

Weboldalainkat letisztult stílus és logikus elrendezés jellemzi, hogy a látogatók könnyen és gyorsan megtalálják a keresett információkat.

SEO optimalizált

Olyan weboldalakat építünk, amelyek keresőoptimalizálási szempontból előnyösek. Ezáltal jobban láthatóvá válhatsz a Google és más keresőmotorok számára, ami növeli az organikus forgalmadat.

Mobilbarát

Az oldalad teljesen reszponzív lesz, azaz alkalmazkodik a különböző kijelzőméretekhez. Asztali gépen és mobilon egyaránt jól mutat majd.

Egyszerűen bővíthető

Ahogy fejlődik a vállalkozásod, úgy fejlődik majd veled a honlapod is. Akár tartalmilag, akár funkcionalitásban szeretnéd továbbfejleszteni az oldalt, a WordPress erre kiváló alapot képez, ránk pedig mindig számíthatsz.

Vágjunk bele!

Ha úgy érzed hogy szívesen megismernél minket,
add meg az elérhetőségeidet, mi pedig felvesszük veled a kapcsolatot és küldjük az űrlapot!

Igényfelmérő űrlap kérése (landing)