Mentor program:
WordPress oldalak tervezése & kivitelezése

Kezdő webdizájnerként vagy webfejlesztőként szívesen foglalkoznál WordPress alapú weboldalak készítésével, de még bizonytalannak érzed magad a témában? Még nem tudod, hogy milyen eszközöket használj, és hogy mi mindenre kellene odafigyelned? Belekezdtél a munkába, de elakadtál?

Keress fel minket, és egy tapasztalt webfejlesztő segít neked elindulni az úton.

Mit nyújthat számodra egy mentor?

Ma már szinte minden infó fent van a neten. A WordPress – a népszerűségének köszönhetően – egy különösen jól dokumentált rendszer, pillanatok alatt remek cikkeket, útmutatókat, videókat találhatsz. Ez egyrészről nagyon jó, másrészről viszont kicsit el is lehet veszni az információk sokaságában…

Egy mentor – jelen esetben egy tapasztalt webfejlesztő – ezekben segít:

  • tudja, hogy egy webes projektet hogyan lehet hatékonyan és profin végigvinni;
  • meg tudja mutatni azt az eszköztárat, amely biztos alapot ad a munkádhoz;
  • fel tudja mérni, hogy hol tartasz, és hogy mely területre érdemes következő lépésként fókuszálnod;
  • melletted áll az első éles munkáid során, hogy ne egyedül kelljen megküzdened az összes kihívással;

Mennyibe fog kerülni?

Minden mentorálási folyamat teljesen egyedi, személyre szabott. A jelenlegi szintedet, a vágyott célodat, és az anyagi lehetőségeidet figyelembe véve fogjuk közösen meghatározni a tempót, az online egyeztetések gyakoriságát, és a leadott tananyag mennyiségét és mélységét. Az árat és a fizetés ütemezését is ennek megfelelően alakítjuk. De ne feledd: a legjobb befektetés önmagad képzése.

Hogyan indul a mentor program¿

Jelentkező űrlap kitöltése

Első lépésként kérlek töltsd ki az űrlapunkat, és írj pár szót arról, hogy mi a célod, hol akadtál el! A jelentkezésedre várhatóan egy-két munkanapon belül reagálunk.

Online konzultáció

Ezután egyeztetünk időpontot egy online megbeszélésre, amin részletesen megtervezhetjük a tanulási folyamatot. Minden mentorálás teljesen egyedi, személyre szabott.

Közös munka

Miután megegyeztünk a részletekről, indulhat a móka! Jellemzően gyakorlatias, osztott képernyős online képzésekre és a tanórák közötti időre kiosztott házi feladatokra számíthatsz.

Készen állsz?

Válaszold meg az alábbi kérdéseket, hogy kicsit képbe kerüljünk veled kapcsolatban. Néhány napon belül számíthatsz a visszajelzésünkre.
(Az adataidat nem adjuk ki harmadik félnek, kizárólag kapcsolattartásra használjuk.)

Mentor program