Konzultáció

Jelentkezz hozzánk ingyenes online konzultációra!

Szeretnél profi weboldalt, de nem tudod, hogyan kezdj neki? Foglalj időpontot a fél órás online konzultációnkra, és segítünk!

Olyan megoldásokat kínálunk, amelyek segítségével honlapodat a legmodernebb trendek szerint alakíthatod ki. Csapatunkban szakértő webfejlesztő és grafikus dolgozik, akiknek sok éves tapasztalatuk van WordPress oldalak tervezésében és kivitelezésében.

Az online konzultáció során részletesen átbeszéljük az igényeidet és az elképzeléseidet, ezt követően pedig kérésedre személyre szabott ajánlatot is készítünk.

A konzultáció ingyenes és nem jár semmiféle kötelezettséggel.

Az időpont akkor tekinthető biztosnak, ha az automatikus visszalezés után azt egy személyes e-mailben is visszaigazoljuk.

Ha nem sikerül az időpont foglalás, vagy bármilyen előzetes kérdésed van, kereshetsz minket a lenti elérhetőségeinken is.

Itt foglalhatsz időpontot:

Mi történik a jelentkezésed után?

Visszaigazolás

Először is e-mail-ben vagy telefonon visszaigazoljuk a foglalásodat és küldünk egy Meet linket, aminek segítségével majd kapcsolódni fogunk.

Igényfelmérő űrlap

Ezután valószínűleg kapsz tőlünk egy kis házi feladatot: előkészítettünk egy igényfelmérő űrlapot, amely segít átgondolni hogy mire is van szükséged. A kitöltött űrlap nekünk is hasznos támpotot ad ahhoz, hogy a konzultációra felkészülten érkezzünk.

Meet megbeszélés

Maga a beszélgetés Meet-en zajlik majd, és körülbelül fél óráig tart. Átbeszéljük az igényeidet, a lehetőségeket, és ennek függvényében döntünk a továbbiakról.

A te weboldaladra is jól jönne egy időpontfoglaló rendszer?

Az online konzultáció rendkívül hatékony és egyszerű módja annak, hogy kapcsolódj az ügyfeleiddel. Keress minket, és megbeszéljük hogy a weboldaladon miként tudjuk beüzemelni az időpontfoglaló rendszert!